Posted in Uncategorised
21st February 2021

Hvad er TeamUpSmart ?

Velkommen til TeamUpSmart.com´s signup side (-:

På denne hjemmeside kan du tilkendegive din interesse for at være en del af et nyt online recruitment værktøj og netværksplatform for og med filmskabere, producenter, filmarbejdere og producere der har mere end 2 års professionel erfaring i film, tv og reklamebranchen.

TeamUpSmart.com er en et værktøj der steamliner den process det er at finde og udbyde freelance jobs og engagementer i film, tv og reklamebranchen. 

Vores vision er at repræsentere hele film og tv holdet på settet og i post, fra runner til instruktør. Med vores tosidede som henvender sig til både freelanceren og arbejdsgiveren, ønsker vi at hjælpe de bedste i filmarbejdere og producenter i verdenen til at finde hinanden og samarbejde om at skabe fantastiske produktioner sammen.

Producer bedre og smartere og gør det sammen